Bejelentkezés az oldalra



 Nem regisztráltál? Regisztrálj most!







Tekintsd meg friss videóinkat!


Kattints a fenti képek valamelyikére! Receptjeinkben részletes instrukciókat találhatsz hogyan is kell elkészíteni a remekműveket ...

Tojáslikőrös felfújt


A felfújt roppant egyszerű, és sokféleképpen elkészíthető. Ezt a változatot ...



Mini ételek! Mégis a méret a lényeg?


Falatnyi ételek, még a tenyérben is elvesznek. De lehet, hogy finomabbak egy méretes csülöknél, biztos van, aki elcserélné...


Elolvasom a cikket

Padlót fogok!


A padló olyan, akár egy nőn a cipő: felteszi az i-re a pontot. Mindegy, hogy fa, vagy laminált burkolat mellett döntesz, esetleg csakis a kőlapokra voksolsz, a padló karaktert ad majd a konyhádnak és biztosítja családod számára az örömteli perceket is!


Elolvasom a cikket

11 tipp, mellyel szuper lesz a grillezés!


Ahogy megjelennek az első igazi napsugarak és a meleg nyáresték, máris hajt a vérünk, hogy kettecskén vagy barátokkal együtt kerti partyt szervezhessünk.


Elolvasom a cikket

A szuflékészítés (felfújt) tuti tippje - így elronthatatlan lesz!


A szuflé egy tradicionális francia étel, melyet felvert tojásfehérje alapból készítenek, majd megsütnek. A sütőben magasra emelkedő étel hamar összeesik, ha kivesszük a melegből és felvágjuk.


Elolvasom a cikket

Instant kávé kontra instant bor! Keverj porból bort!


Ok, megszoktuk, hogy van instant kávé. No de most már a bor is csak por?


Elolvasom a cikket

Amilyen az étkészleted, olyan a jellemed!


Állítólag az étkészlet formája, színe nagyban befolyásolhatja azt, mi történik az asztal körül. Lehet abban valami, hogy nem véletlenül választunk bizonyos formát vagy épp színt!


Elolvasom a cikket

Színes tészták titkai - Igy színezz otthon!


Az ember fia el sem tudja képzelni, mennyiféleképpen lehet ízesíteni a házi tésztát, és hányféle formája lehet. Most a színeket elemezzük, és tippeket adunk a mikénthez...


Elolvasom a cikket

Hogy készül a muffin? Trükkök, melyek nélkül nem fog sikerülni!


Megesett, hogy elszúrtad a muffint? Mostantól nem fogod! Íme a legfontosabb trükkök, tippek a muffinsütéshez...


Elolvasom a cikket

Miből mennyi egy csészényi? És egy evőkanálnyi?


1 csésze? 2 csésze!? 1 kanál? De mennyi? Hány deka? Hány deci? Ha csészés / bögrés recepttel találkozol, segítségünkkel megtudhatod, mennyi is egy csészényi vagy egy kanálnyi...


Elolvasom a cikket



4 extrém praktikus eszköz a konyhában

2009. augusztus 27., csütörtök


Tomas Kral tulajdonképpen véletlenül lett tervező, bár tehetsége vitathatatlan. Munkáit eredetiség és persze kiemelkedő ötletesség jellemzi. Íme legújabb termékei:


Tovább ...

Elképesztő tippek sóra - ne edd, hanem használd!

2010. szeptember 16., csütörtök


Sokan azt gondolják, hogy a sót csak ételízesítésre, vagy főzéshez lehet használni, pedig nem így van. A só már nagyszüleink idején is ismert háztartási szer volt, mellyel ellenőrizték a tojás frissességét, szagtalanítottak, vagy akár kivilágosították a kárpitot is.


Tovább ...

A jó sörözés kötelező 10 pontja!

2010. augusztus 3., kedd


A másfél hónappal ezelőtt meghirdetett ötletbörze hatására a magyar sörkedvelők nagyszerű javaslatokat küldtek be a pályázat weboldalára. Az ötletek véleményezésében és a végleges lista kiválasztásában részt vett a népszerű énekes, Rúzsa Magdi és Németh András, a Dreher Sörgyárak sörfőző mestere. 


Tovább ...

Gumicukor pálinkás pohár - de hogyan?

2010. november 3., szerda


Mindig ugyanaz a nóta. Iszol, pityókás leszel, aztán megéhezel. Nem lenne jó, ha olyan pohárból innád az itókát, amit aztán meg is lehet enni?


Tovább ...

Ülőalkalmatosságok gofriból - és ez nem vicc

2011. február 22., kedd


Az tagadhatatlan, hogy egy fotel általában fából készül, amihez még rugózatra, alappárnázatra, felsőpárnázatra és bevonóanyagra is szükség van. De van, aki egyszerűbben oldja meg ezt az egész kalamajkát! Palacsintatésztát használ...


Tovább ...

Szuperenergiatakarékos, mindent feldolgozó futurista ökokonyha - ezt látni kell!

2011. január 20., csütörtök


A Faltazi design csoport felismerte a modern konyhák problémáját: még mindig a XX. század ideáljain lógnak, ahelyett, hogy a XXI. század problémáira koncentrálnának.


Tovább ...

Ennyire gyors és profi fokhagymapucolást még biztos nem láttál! (videó)

2012. július 22., vasárnap


Szemfényvesztés, vagy működő trükk? Nem csalás... nem ámítás... a videó mindent bizonyít!


Tovább ...

Hogyan kell gyömbért pucolni?

2012. július 22., vasárnap


Vajon könnyű vagy bonyolult a gyömbér héjának eltávolítása? Tudd meg eme videóból!


Tovább ...






KULINÁRISVILÁG


levelezési cím:
1085 Budapest, József krt. 55-57.

Felelős kiadó: Kelemen Tamás




© 2001-2005 Kulinárisvilág (offline)
© 2008 Kulinarisvilag.hu

Minden jog fenntartva!

A site használata az Kulinarisvilag.hu "adatvédelmi és - kezelési elvei és gyakorlata" dokumentum tudomásul vételével lehetséges.